Τετάρτη 28/09/2022
Oι αρχές του Δικτυακού Marketing (MLM)


Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσω Δικτυακού Marketing, αλλά πολύ λίγες από αυτές είναι καταξιωμένες και έχουν αποδείξει την μεγάλη τους σταθερότητα στο χρόνο. Η Forever Living Products είναι σε αυτόν το χώρο εδώ και 27 χρόνια και έχει αποδείξει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και το επιτυχημένο της Marketing Plan, σε πάνω από 8 εκατομμύρια Συνεργάτες της σε παγκόσμια κλίμακα.

Σας παραθέτουμε την παρακάτω λίστα για να σας καθοδηγήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο χώρο του Δικτυακού Marketing:

Τα Σημεία ενός Καλού Συστήματος Δικτυακού Marketing

Ποιοτικά Προϊόντα
Mια καλή σειρά προϊόντων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνει μια επιχείρηση να διαφέρει από τις άλλες. Είναι δύσκολο να είσαι αξιόπιστος, όταν την ίδια στιγμή που πουλάς φίλτρα νερού, πουλάς και παπούτσια. Μια εταιρεία πρέπει να έχει ποιοτικά προϊόντα που διατηρούν τη φήμη τους ανεξάρτητα από την τιμή τους ή τα κίνητρα με τα οποία προσφέρονται. Ψάξτε για τον αποδεδειγμένο ηγέτη της αγοράς.

Όχι Προσπεράσματα
Κανένας από το δίκτυό σας δεν θα μπορέσει ποτέ να σας ξεπεράσει, και να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο από εσάς. Αν κάποιος Συνεργάτης του δικτύου σας κάνει πολλές αγορές, τότε αυτόματα ανεβάζουν κι εσάς στο επόμενο επίπεδο. Ψάξτε για εκείνο το Σύστημα Marketing που έχει φτιαχτεί για να επιβραβεύει εκείνους που βάζουν στην ομάδα τους ανερχόμενα αστέρια.

Δεν χάνετε τη θέση σας
O Συνεργάτης που μένει ανενεργός, δηλαδή εκτός πωλήσεων, ποτέ δεν υποβιβάζεται ή χάνει τη θέση του. Από τη στιγμή που κάποιος ανεβαίνει σε συγκεκριμένο επίπεδο, μπορεί να παραμείνει εκεί. Ένα καλό Σύστημα Marketing σας αφήνει να ξεκουραστείς όταν το χρειάζεστε.

Απόδοση Μπόνους στη Λιανική Τιμή του Προϊόντος
Τα Μπόνους πρέπει να βασίζονται στις λιανικές τιμές των προϊόντων και όχι στη χονδρική τιμή που αγοράζουν οι Συνεργάτες. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα στο Συνεργάτη.

Αποδεδειγμένη Οικονομική Σταθερότητα - Μια συνεχόμενα σταθερή ανάπτυξη αποτελεί πάντα ένα σημάδι για μια εταιρεία με καλό Δικτυακό Marketing. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Πάντα να αναζητάτε το διάγραμμα ανάπτυξης της εταιρείας, τα νούμερα πωλήσεων και τους μελλοντικούς στόχους της. Επίσης, δείτε το ιστορικό των πωλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της εταιρείας.

5 χρόνια Ελάχιστη Εμπειρία στο Χώρο
Ένα καλά καθιερωμένο Σύστημα Δικτυακού Marketing θα πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε χρόνων και σταθερή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Ένα καλά στημένο MLM θα αντέξει τους πρώτους κρίσιμους 18 μήνες, με σταθερή διοίκηση και δυνατό Σύστημα Marketing, δυναμικούς συνεργάτες και ποιοτικά προϊόντα.

Πολλαπλές Ευκαιρίες για Αύξηση Εισοδήματος 
Mαζί με τις ποικίλες ευκαιρίες αύξησης εισοδήματος που προσφέρονται στο συνεργάτη, υπάρχει ακόμα και το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να δουλεύετε λίγες ώρες (μερική απασχόληση) ή πλήρες ωράριο ακόμα και από το σπίτι. Βασικό πλεονέκτημα για όσους ασχολούνται με το Δικτυακό Marketing, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καθώς ψάχνετε για ένα καλό MLM, κοιτάξτε να προσφέρει το δικαίωμα για πρόσθετα μπόνους, όπως και αυτό από τη συμμετοχή στα κέρδη (profit share), μπόνους ηγεσίας κι άλλα.

Καταναλωτικά Προϊόντα
Προϊόντα που καταναλώνονται εύκολα και καθημερινά, είναι ιδανικά για μια δικτυακή επιχείρηση, αφού εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες που θέλουν να αγοράζουν συστηματικά αυτά τα προϊόντα. Ευχαριστημένοι και τακτικοί πελάτες είναι η βάση για μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Δικτυακό Marketing. Αυτό μπορεί μόνο να βασιστεί πάνω σε ποιοτικά προϊόντα. Για παράδειγμα, είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπείτε μια εταιρεία που πουλάει συναγερμούς για το σπίτι.

Δίκτυο Εκτεταμένης Υποστήριξης
Ένα δίκτυο εκτεταμένης υποστήριξης παίζει πολύ κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησης με MLM. Αυτό σημαίνει καλή εξυπηρέτηση συνεργατών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιπλέον κίνητρα ή γενικότερα, ευκαιρίες για καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η δική σας επιτυχία αντιπροσωπεύει την επιτυχία της εταιρείας, επομένως το σύστημα υποστήριξης θα πρέπει να βασίζεται σε αυτή την ιδέα.

Διεθνής Παρουσία
Μια εταιρεία που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει ανάπτυξη, αξιοπιστία και ποιοτικά προϊόντα. Αυτό οφείλεται στην τεράστια πείρα της εταιρείας στο χώρο. Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται διεθνώς έχουν επιδείξει σταθερότητα και έχουν αποκτήσει πλούσια εμπειρία.
Υπεύθυνος Διαχείρισης:
Διαχειριστής
Aνεξάρτητος Συνεργάτης Forever Living Products
Χρυσοστόμου Σμύρνης 8 ΤΚ 55008 Ιωνία | Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 6985996974 | : | Αρ. Έγκρισης: 005Nt | e-mail: info@e-forever.gr
Designed & Developed by: 2easy web applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 38 | Σύνολο: 398,612 | Μοναδικά IP: 37,986