Τετάρτη 28/09/2022
Η ιστορία της Forever Living

Η ιστορία της Forever Living Products ξεκινά με έναν άνθρωπο και ένα φιλόδοξο όνειρο. Για χρόνια ο Rex Maughan επεδίωκε να βρει κάποια επιχειρηματική ιδέα, με την οποία θα μπορούσε να συνδυάσει τους δυο μεγαλύτερους σκοπούς της ζωής του: την καλύτερη υγεία και την οικονομική ανεξαρτησία. Το 1978 βρήκε τελικά αυτό που αναζητούσε και κάλεσε 43 άτομα να πάρουν μέρος στην πρώτη συνάντηση της Forever Living Products στην Αριζόνα. Από αυτό και μόνο το γεγονός, ξεκίνησε ένα ταξίδι, που θα οδηγούσε σε μια επιχειρηματική επιτυχία, που δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.

Αυτό που κατάλαβαν ο Rex και οι πρώτοι συνεργάτες της Forever ήταν ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούσαν τα ίδια ακριβώς πράγματα με αυτούς. Ο κόσμος είχε πια κουραστεί να ακούει τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές για το πώς να αισθάνεται καλύτερα. Αναζητούσαν νέες, φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας τους. Και για πολλούς, η βελτίωση της υγείας ήταν μόνο η αρχή. Αυτό που ανακάλυψαν, ήταν μια ευκαιρία για καλύτερη διαχείριση χρόνου και εισοδήματος.

Η Forever Living Products γρήγορα εξελίχτηκε από το όνειρο ενός ανθρώπου στο όνειρο εκατομμυρίων. Το εύρος των προϊόντων μας και η απλότητα του συστήματος της επιχείρησης, σήμαιναν ότι, οποιοσδήποτε το επιθυμούσε, είχε τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Κάποιοι ξεκίνησαν ως πελάτες, αναζητώντας καλύτερα προϊόντα υγείας, αλλά σύντομα εξελίχθηκαν από ικανοποιημένους πελάτες σε επαγγελματίες της Forever. Άλλοι είδαν την επιχειρηματική ευκαιρία αμέσως κι άρχισαν να δημιουργούν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η επιτυχία τους έγινε μεγαλύτερη καθώς βοηθούσαν άλλους να γίνουν υγιέστεροι και πλουσιότεροι. Σήμερα, 27 χρόνια μετά, η Forever έχει πάνω από 8 εκατομμύρια συνεργάτες, σε πάνω από 106 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, με συνολικό τζίρο το 2004 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.
Υπεύθυνος Διαχείρισης:
Διαχειριστής
Aνεξάρτητος Συνεργάτης Forever Living Products
Χρυσοστόμου Σμύρνης 8 ΤΚ 55008 Ιωνία | Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 6985996974 | : | Αρ. Έγκρισης: 005Nt | e-mail: info@e-forever.gr
Designed & Developed by: 2easy web applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 37 | Σύνολο: 398,611 | Μοναδικά IP: 37,986