▲▲
Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Το Όνειρό σας, ο Στόχος Μας !
14/10/2006

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Forever Living Products έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση των άριστων για την Υγεία και την Ομορφιά Φυσικών Πηγών, για να τις μοιράζεται με ολόκληρο τον κόσμο. Το 1978 που ιδρύθηκε η FOREVER ξαναέγραψε το βιβλίο της ιστορίας για το πώς μπορούμε να βάλουμε τις καλύτερες πηγές της φύσης να δουλέψουν για εσάς. Η ολοκληρωμένη μας σειρά από χυμούς Αλόης Βέρα, προϊόντα περιποίησης δέρματος και καλλυντικά, σας προσφέρουν τις αξιοθαύμαστες ιδιότητες της αλόης σε ολόκληρο το σώμα σας.
Αν προσθέσετε και την ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής και τα προϊόντα μέλισσας, έχετε ένα πλήρες σύστημα φυσικής ενίσχυσης της υγείας και ομορφιάς.

Σήμερα, η FOREVER είναι μια τεράστια εταιρία, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 128 χώρες, αναγνωρισμένη ως ο μεγαλύτερος καλλιεργητής, παραγωγός και διανομέας Αλόης Βέρα στον κόσμο. Από τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται στο Scottsdale στην Αριζόνα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Rex Maughan, διευθύνει τις δραστηριότητες της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα.
Πάνω από 8 εκατομμύρια συνεργάτες απολαμβάνουν την υποστήριξη και την αφοσίωση της εταιρείας, που τους οδηγεί σε μια υγιέστερη και οικονομικά ανεξάρτητη ζωή.


Εκτύπωση στις 27/05/2022
Από την ιστοσελίδα e-forever Forever Living Products και οι ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρας
e-forever.gr/el/sx_printText.asp?textID=39